Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.79 secunde)
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) (Continuare) Guruietii ridicati de daci Mai putin cunoscute, din cauza materialului informativ destul de sarac, piramidele din comuna brasoveana Sona atrag si ele multi curiosi, dar dincolo de mister trebuie remarcate si amanunte ce pot avea semnificatii nebanuite.
In aceeasi tara, despre care am mai vorbit, reformele au fost de-a lungul veacurilor un deziderat, o aspiratie, un modus vivendi. ... Oricum toate reformele au fost extrem de necesare si benefice!
Raurile de miere curg - mai ales in campaniile noastre - cat tin vartejurile de promisiuni. ... Moale ca o pisica, vioaie cand nu dadea in hipocalcemie, Hillary n-a fost pe gustul americanilor care l-au preferat pe nebunul de Donald.
Gandul de joi, 10 noiembrie 2016: Am scapat de Hillary Clinton. Cand scapam si de Hans Klemm? ... Ion Cristoiu) Victoria lui Donald Trump a pus in miscare, pe meleagurile lui Statu Palma Barba Cot, traditionala vartelnita de vorbe.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Andrei Paunescu a compus niste strofe pline de naduf la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. ... si a adaugat poeziei un desen, realizat tot de el, in care Iohannis, imbracat in haine de de sas, primeste un sut in fund.
A fost atacat brutal in timp ce investiga un grup de hoti. ... Dupa o ancheta indelungata si patru zile de filaj, prezentatorul TV Christian Sabbagh si echipa sa au ajuns in localitatea Tileagd, din judetul Bihor.
26 noiembrie - 2 decembrie 2018) - De la Paris, unde participa la Sezonul franco-roman (400 de evenimente culturale in Centrul Beaubourg), Iohannis ne-a dat asigurari ca nu suntem in pericol din cauza crizei ruso-ucrainiene, si ca guvernul poate sa lucreze chiar daca nu sunt ocupate cele doua posturi de ministri - problema pe care o va rezolva, asa cum a promis, dupa sarbatori.
Pentru ca traim o epoca de degradare morala si sociala fara precedent in istoria noastra.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Lucru atestat de marele numar de cetateni ai Europei care au devenit craioveni in perioada interbelica. Sau de arabi care s-au stabilit in zilele noastre in Craiova.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
Doi barbati au fost impuscati la Constanta de politistii de la Transporturi Feroviare. Ei au furau ingrasaminte dintr-un vagon, iar oamenii legii au tras cu bile de cauciuc pentru a-i prinde.
Constanta isi urmeaza cursul firesc de nefiresc. ... In drumul sau, fireste, hotii - chiar ziua in amiaza mare - isi vad linistiti de… hotii, ce altceva?
Localitatile din jurul Bucurestiului sunt tentatiile de moment ale spargatorilor. Intr-un top neoficial al infractiunilor de acest fel conduce orasul Pantelimon. Aceasta perioada a anului e una extrem de aglomerata pentru spargatori. Cel putin imprejurul Capitalei e plin de tentatii pentru hoti.
Hotii au reusit sa fuga cu 9.000 de lei. Hotii au furat 9.000 de lei dintr-o agentie C.E.C. ... Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul Danut Dinu, echipa operativa a politiei se afla la fata locului pentru cercetari.
"Exista un cerc de suspecti". Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a fost pradat de hoti. Peste 400 de butasi de Sauvignon Blanc au disparut de pe podgoriile din Dragasani-Valcea, ale lui Mugur Isarescu.
Ieri a fost ziua nationala, prilej pentru diverse figuri de pe scena publica sa iasa la rampa sa-si arate patriotismul, un patriotism atat de mieros, incat miroase de la o posta ca e ori expirat ori exagerat, deci fals.
Pragul lui Connect-R a fost trecut de curand de hoti. Artistul a declarat pentru Music Channel ca in urma cu aproximativ o luna au disparut diverse obiecte din studioul lui din zona Unirii, situate intr-o cladire de birouri.
Discursul sustinut de Ion Iliescu imediat dupa ce s-a vazut pesedist cu acte-n regula poate fi considerat o adaptare modernista a celebrei scene a balconului. ... Acelasi mesaj l-a transmis Iliescu, nu din balcon, ci prin intermediul mass-media, colegilor de partid cuprinsi astazi de furia reformelor in PSD.
Una dintre deprinderile politicienilor, una dintre cele mai de pret, de baza, fara de care putini reusesc sa supravietuiasca si sa se fofileze mai mult sau mai putin elegant printre si intre compromisurile, ba chiar mizeriile lor zilnice, este aceea de a promite.
google-analytics.com